Haber

Kılıçdaroğlu: Zeren kızımızın ölümünden kim sorumluysa hesap verecek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın’da Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda Zeren Ertaş’ın asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin; “Zeren kızımızın ölümünden kim sorumluysa, kimin kusuru, ihmali, beceriksizliği varsa hepsi hesabını verecektir. Hiç kimse ve hiçbir makam bu ülkenin güzel çocuklarından daha üstün değildir” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Aydın’da KYK’ya bağlı Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu’nda Zeren Ertaş’ın asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, X hesabından yayınladığı açıklamada; Ertaş’ın ölümünün ardından arkadaşlarının yurtta eylem düzenlemesini engellemeye çalışan yurt yöneticisinin şu sözlerini aktaran habere tepki gösterdi: “Eğer korkuyorsanız, kaza yapacağınızı düşünüyorsanız o zaman içeri girmeyin. asansör.” Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle:

“Bu kibir, bu kibir bir evladımızın hayatına mal oldu. Zeren kızımızın ölümünden kim sorumluysa, kimin kusuru, ihmali, beceriksizliği varsa hepsi hesap verecektir. Hiç kimse ve hiçbir makam güzel çocuklardan üstün değildir. bu ülkenin.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu